BochART
Welkom op de website van Alla Bocharova.
Neem een duik in de verbeelding van haar schilderijen.
"In de bekrompenheid van mijn atelier bereiken mijn schilderijen het oneindige"
GiB

Website inhoud

Deze website is het meest geschikt voor PC of tablet.

Laatste update 06/11/2023
Persoonlijk
Ik schilder of teken ook persoonlijke portretten van u of van uw dierbaren. Ook een speciale tekening van je huisdier kan verwezenljkt worden. Maar ook andere onderwerpen kunnen omgezet worden in een schilderij of tekening.
Galerie
Bekijk het artistieke werk van Alla BOCHAROVA
Over Alla
Meer info over Alla BOCHAROVA
De webmaster
Een link naar de pagina van de webmaster.
Links
Bijk interessante websites.
Contact
Zend een persoonlijk bericht naar Alla BOCHAROVA

F A Q


Wie is BochART?

Alla Bocharova werd geboren in Oekraïne, nu woont ze al meer dan 20 jaar in het Noorden van België.

Heeft BochART een Kunst gerichte scholing genoten?

Ja, Alla heeft een volledige opleiding genoten aan de Academie voor artistieke schilderkunst in Oekraïne, en momenteel volgt ze nog een opleiding aan de Academie in België.

Hebben de beelden op deze website een kopierecht bescherming?

Ja op alle afbeeldingen op deze website berust een kopie recht, dus niets (deels - of volledige afbeeldingen) mag gebruikt of getoond  worden op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Alla Bocharova.

Op het fotografische werk berust het kopierecht bij GiBphoto, geen van de beelden mogen geheel of gedeeltelijk gebruikt worden gebruikt voor welke reden dan ook zondder de schriftelijke toestemming van GiBphoto.

Alle kopierechten betreffende videografische beelden berusten bij GiBvideo, deze beelden mogen niet, zij het gedeeltelijk of in hun geheel, gebruikt of ten toongesteld worden op welke wijze dan ook zonder de schriftelijke toestemming van GiBvideo.

Toestemmingen kan men bevragen via het contact formulier op deze website. (KLIK HIER voor het contact formulier)

Zijn deze kunstwerken ook te koop?

U kunt altijd een deal met de kunstenaar zelf maken als u een bepaald kunstwerk een goed thuis wilt geven. Op elk werk afzonderlijk kan u richtprijzen vinden bij het betreffende werk in de galerie.
Alle voorgestelde prijzen zijn exclusief verzending.

Hoe kan ik communiceren met Alla BOCHAROVA?

Alla, de kunstenaar achter al deze werken, beheerst zowel de Nederlandse als de Oekraïense en Russische taal.
Via het contactformulier kunt u gemakkelijk contact opnemen met Alla, maar als u vragen heeft over een bepaald werk dan kunt u ook een vraag stellen over dat werk met de "INFO" knop in de galerij. Zoek dit in de galerie bij het corresponderende schilderij.De Kunstwerk presentaties.

De werken zijn bedoeld om op dezelfde manier op te hangen als dat ze hier op deze website te zien zijn. Werk zonder frame wordt altijd over de randen geschilderd. Maar sommige kunstgalerijen presenteren de werken soms in een raamwerk. Maar werk dat hier zonder kader wordt voorgesteld, kan ook zonder kader worden gepresenteerd.
Op de detail pagina van het betreffende werk kan u zien of het schilderij met of zonder kader wordt aangeboden.


Opzoek naar MODELLEN, heb u interesse?

Het jaar rond ben ik actief met schilderen. Hierdoor wil ik een aantal mensen (vrouwen) vinden die voor mij willen poseren. Houd er rekening mee dat ik niet in een commerciële omgeving werk. Ik ben op zoek naar mensen die dit kunnen doen in de regio Herentals in België. Dus als u geïnteresseerd bent, en u bent in de leeftijd tussen 18 en 40 jaar oud en wil met mij samenwerken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, dank bij voorbaat.

Als u geïnteresseerd bent klik dan deze LINK

Schilder ik in opdracht?

Ja, op aanvraag kan u, uw portret laten schilderen of tekenen door Alla Bocharova. Ook andere onderwerpen behoren tot de mogelijkheden om door Alla Bocharova te laten schilderen.
Vaak krijgt zij ook de opdracht om een portret of tekening van huisdieren te maken, katten, honden, paarden en zo meer worden vaak gevraagd om te tekenen of schilderen. Op deze websit zijn er meerdere  voorbeelden te zien van gepersonaliseerde schilderijen of tekeningen.
Om uw huisdier een meer menselijk karakter te geven kan u ook vragen om bijvoorbeeld uw huisdier kledij aan te geven in de tekening.


Klik de foto om voorbeelden te bekijken.
Double click to edit

Wat kan je hier verwachten?

Deze website toont u het artistieke werk van Alla Bocharova. Omdat Alla nog steeds erg actief is, zal deze website ook groeien met nieuw werk van haar hand. Het is daarom nuttig om deze website regelmatig te bezoeken.

Hoe bekijk ik deze wegsite optimaal?

Hoewel het mogelijk is om deze website op smartphone te bekijken, heb je meer plezier als u de website bekijkt via PC, laptop of tablet. Vooral als u naar de schilderijen kijkt, de details, u zal het gevoel van het schilderij veel beter aanvoelen als u via een groter scherm kan kijken.

Kan ik mijn prive portret laten schilderen of tekenen door BochArt?

Ja, u kunt een persoonlijk portret van uzelf of uw dierbaren bestellen. Zelfs een tekening van uw favoriete huisdier kan Alla BOCHAROVA voor u maken. En om te personaliseren op een speciale manier kunt u haar zelfs vragen om uw huisdier te humaniseren door kleren aan uw huisdier toe te voegen in het schilderij. U kunt kijken naar een aantal gepersonaliseerde werk op deze website, ga en neem een kijkje. KLIK-HIER
BochART website
Klik de respectivelijke afbeelding om de link te volgen.
Bocharova Alla
Schilderes
Galerie
Kijk naar het werk van BochArt
Persoonlijk
Ik teken van u (of je huisdier) een persoonlijk portret